ViaDia Senioritalo

Vihdin Nummelassa alkoi keväällä 2020 ViaDia Senioritalo, Yhdessä eteenpäin -hanke (2020-2022), minkä tarkoituksena on luoda Nummelan ja sen lähialueen ikäihmisille osallistavaa ja yhteisöllistä toimintaa. 

Senioritalo toimii ikäihmisten omana olohuoneena keskeisellä paikalla Nummelassa osoitteessa Asemantie 1 A. 

Senioritalo ja kahvila Kaardemummu on avoinna ma-pe 10-16. Tervetuloa!

Senioritalo on suljettu pe 3.12 ja ma 6.12.

Tervetuloa mukaan Senioritalon toimintaan! 

Olemme myös facebookissa, käy tutustumassa!

Yhteystietoihin pääset tästä

Senioritalon kalenteri

Täältä näet ryhmien ja tilaisuuksien aikataulut. Kaikki toiminta on vapaaehtoista, maksutonta ja pääsääntöisesti niihin ei tarvitse ilmoittautua!

Senioritalon kerhot ja ryhmät

Senioritalon säännöllisiin, viikoittain kokoontuviin ryhmiin sekä yhteistyökumppaneidemme järjestämään toimintaan pääset tutustumaan täältä. Voit myös itse ehdottaa toimintaa tai tulla talolle järjestämään ohjelmaa!

Tapahtumat ja näyttelyt

Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisin teemoin. Pääset mukaan suunnittelemaan ja kuuntelemme toivomuksia!

Digineuvonta

Senioritalo tarjoaa monipuolista digineuvontaa.

Digineuvontaa saa Senioritalolta ajanvarauksella sekä kysymällä neuvoa sähköpostilla tai soittamalla. Palvelu on maksutonta ja tarkoitettu kaikille senioreille.

Yhdessä eteenpäin -hanke

Yhdessä eteenpäin -hankkeen perusajatuksena on mennä yhdessä eteenpäin, yksinäisyydestä yhteyteen. Eläkevuodet voivat olla onnellinen ja mielekäs jakso elämässä. Voimme yhdessä järjestää tilanteita kohtaamisille ja mielenkiintoiselle toiminnalle yhteistyönä monien toimijoiden kanssa. (yhdistykset, oppilaitokset, Vihdin kunta).

Videot

Tule mukaan ViaDia Senioritalon toimintaan etänä. Olemme koonneet videoita sinua varten: asiantuntijaluentoja, digiohjausta, jumppia sekä musiikkia ja runoja.