Vihdin ruoka-apu

ViaDia Länsi-Uusimaa ry tekee ruoka-aputyötä Vihdissä. Ruoka-apuna jaetaan kauppojen hävikkiruokaa.

JAKOTAPA ON MUUTTUNUT! Jonoa ei voi muodostua ulos, joten tulethan sisälle ViaDia torille (Keskikuja 4, Nummela). Tiskiltä saat värikortin, johon on merkitty jakoaikataulut. Ruoka-aputila, Vihdin Apaja, sijaitsee kirpputorin takaosassa.

Kiitämme yhteistyöstä!

Mikä on Vihdin Apaja?

Vihtiläiset ruoka-aputoimijat tekevät yhteistyötä, jotta ruoka-aputyötä voitaisiin tarjota apua tarvitseville yhä laajemmin. Tällä hetkellä mukana työssä on ViaDia Länsi-Uusimaa ry:n lisäksi Vihdin seurakunta, Nummelan adventtiseurakunta, Adra Finland säätiö ja Nummelan Kotikirkko. Jos yhdistyksesi tai yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä ruoka-avun parissa, ole yhteydessä!

Tahdomme palvella paikallisia ihmisiä jatkossa myös paikan päällä annettavien erilaisten maksuttomien palvelujen muodossa. Näitä palveluja voi olla esimerkiksi digiohjaus. Jos sinulla on mielessä palvelu, jota tarvitset, ota yhteyttä!

Hävikkiruokajako

Hävikkiruokajaon aikataulun näet tästä. Hävikkiruokaa jaetaan normaalisti koko kesän.

Nummelan ruokakaupat lahjoittavat Vihdin ruokajakeluun hävikkiruokaa, mikä haetaan jakopaikalle kylmäautolla sekä lajitellaan ja pakataan kasseihin ennen jakoa. 

Kauppojen hävikkiruokaa jaetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin osoitteessa Keskikuja 4, Nummela. Ruoka jaetaan sisätiloista käsin ja pääset jakopaikalle ViaDia torin kautta.

Huom! Ruokakassin saat värikorttia näyttämällä. Haethan oman korttisisi ViaDia torilta ma-pe 10-17, la 10-14.

Vihdissä yhteistyössä ovat seuraavat ruokakaupat: Prisma, Citymarket, Lidl, K-Supermarket, K-Market Nummela, K-Market Ojakkala ja K-Market Hiidenranta sekä Kirkkonummella K-Market Veikkola.

EU:n ruokajakelu on loppunut.

Lisätietoja:

Satu Kulta
Puh. 050 4337555
satu.kulta(at)viadia.fi

  • Lataa Apajan esite suomeksi
  • Download Apaja’s brochure in Ukrainian          Заповнити Apajan  дані для українців
  • Download Apaja’s brochure in Arabic قم بتحميل الإعلان (Apajan) باللغه العربيه
hävikkiruokajako
ruoka-apu
ruoka-apu
hävikkiruokaa