Innostava-tiimin esittely

Tiina Varis, projektipäällikkö
Moikka moi, Tiina Innostava-hankkeen projektipäällikkö tässä esittäytyy. Koulutukseltani olen sosionomi ja kemian laborantti. Koska tykkään oppia uutta, opiskelen parhaillaan työn ohella sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä opiskella.

Mun työpäivät koostuvat asiakastapaamisista, ryhmien vetämisestä sekä verkostotyöstä. Lisäksi me kehitellään toimintaa ja yritetään saada hanketta näkyväksi erilaisin keinoin. Yksi osa mun työtä on kaikenlaisten tilastojen, muistioiden ja raporttien väkertäminen sekä esihenkilötyö, ne ovat kivaa vastapainoa intensiiviselle asiakastyölle. Asiakastyössä painotan arvostavaa kohtaamista, yksilöllisyyttä ja aitoa läsnäoloa. Koen työni palkitsevaksi ja merkitykselliseksi, oon just nyt siinä työssä, jossa mun kuuluukin olla. Kaiken lisäksi saan tehdä työtä huipputiimin kanssa.

Ole yhteydessä meihin matalalla kynnyksellä!

tiina.varis@viadia.fi p. 050 549 1935

Minna Hakala, toiminnanohjaaja (100 %)
Tervehdys! Minä olen Minna ja toimin Innostava-hankkeessa toiminnanohjaajana, koulutukseltani olen sosionomi.

Työni pitää sisällään niin yksilö- kuin ryhmäohjausta, joiden molempien päämääränä on tukea asiakkaita työllistymispolullaan. Kohtaamiset ovat ehdottomasti työni suola ja jokainen asiakkaan onnistuminen on tiimillemme juhlan aihe.

Uskon vahvasti siihen, että kun ihmiset kokevat itsensä osaksi jotain ryhmää, heillä on paremmat mahdollisuudet saavuttaa omat tavoitteensa. Työssäni panostan siihen, että jokainen asiakas tuntee itsensä arvostetuksi ja kuulluksi, mikä luo pohjaa kokonaisvaltaisemmalle hyvinvoinnille, eikä siitä voi seurata muuta kuin hyvää.

Koen tekeväni merkityksellistä työtä.

Ja vaikka me tehdään töitä vakavien aiheiden kanssa, niin kyllä me välillä nauretaankin 😊 (ja tehdään viihdettä TikTokkiin)

Tuu moikkaamaan! Täällä me ollaan – Torikeskuksen toisessa kerroksessa.

minna.hakala@viadia.fi p. 050 549 1953

Timo Kulta, toiminnanohjaaja (80 %)
Hei, olen Timo, keskusteleva ja läsnäoleva persoona, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta. Olen innostunut siitä, että voin luoda aitoja ja merkityksellisiä yhteyksiä ihmisten kanssa. Asiakkaiden etsiminen on minulle tärkeää, sillä haluan tarjota heille parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Olen valmis sitoutumaan ja kuuntelemaan, jotta voin ymmärtää asiakkaiden toiveet ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Koen, että jokainen kohtaaminen on mahdollisuus oppia ja kasvaa sekä rakentaa kestäviä suhteita.

timo.kulta@viadia.fi p. 050 549 0972

Lisätietoja antavat:

tiina.varis@viadia.fi p. 050 549 1935

minna.hakala@viadia.fi p. 050 549 1953

timo.kulta@viadia.fi p. 050 549 0972

Materiaalit voit ladata täältä