INNOSTAVA-hanke

”INNOSTAVA -hanke aloitti toimintansa helmikuussa 2023, hanke kestää kolme vuotta.
Kohderyhmänä ovat vihtiläiset pitkäaikaistyöttömät ja osatyökykyiset. Järjestämme ryhmätoimintaa, vertaisryhmiä ja annamme henkilökohtaista ohjausta. Hanke saa rahoituksensa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta STEAlta. Avustuksen avulla hanke työllistää kolme henkilöä. 

INNOSTAVA hankkeen toimintojen avulla järjestetään tukea ja ohjausta esim. työ- tai opiskelupaikan saamiseksi. Teemme yhteistyötä Vihdin kunnan työllisyyspalvelujen sekä asiakkaiden elämää tukevien muiden palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa. Tarkoituksena on luoda toimivia verkostoja ja palvelupolkuja sekä lisätä asiakkaiden osallisuutta esimerkiksi vapaaehtoistyön avulla.”

”Viikkoaikataulu”

Maanantai:

Palveluohjaus, apua ja tukea palveluihin hakeutumisessa, hakemusten täytössä tai muissa arkielämän asioissa. Pääsääntöisesti kertaluontoista tukea henkilöille, jotka eivät ole hankkeen asiakkaina. Palveluohjauksen aikana kartoitetaan myös INNOSTAVA -hankkeen sopivuus henkilölle. Mahdollisuus ilmaiseen palveluohjaukseen ilman ajanvarausta maanantaisin INNOSTAVA -tiimin toimistolla klo 10-12. Palvelemme tulojärjestyksessä.

Osoite: Pisteenkaari 4, 03100 Nummela, 2 kerros. Käynti kampaamoa ja pizzeriaa vastapäätä olevista lasiovista toiseen kerrokseen. Hissistä/portaista tullessa suoraan ja lasioven jälkeen ensimmäinen ovi vasemmalla.

Tiistai:

Keskiviikko:

Non-stop työnhakupaja, tukea työnhakuun keskiviikkoisin klo 10-13 välisenä aikana. Tapaamiselle on hyvä ottaa mukaan viimeisin työllistymissuunnitelma ja muut mahdolliset työhakuun tarvittavat paperit (kuten työ- ja opiskelutodistukset), ilmankin voi tulla. Palvelemme tulojärjestyksessä, palvelu on ilmaista.

Työnhakupajan yhteydessä on mahdollisuus osallistua etänä TE-toimiston järjestämiin Webinaareihin klo 10 ja klo 13, aiheet vaihtelevat viikoittain. Aikataulut löytyvät: https://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/tapahtumat

Osoite: Pisteenkaari 4, 03100 Nummela, 2 kerros. Käynti kampaamoa ja pizzeriaa vastapäätä olevista lasiovista toiseen kerrokseen. Hissistä/portaista tullessa suoraan ja lasioven jälkeen ensimmäinen ovi vasemmalla.

Torstai:

UUSI RYHMÄ ALKAMASSA 7.9.2023 (aloitusta siirretty viikolla sairaustapausten vuoksi)

TARMOKAS TORSTAI

Keskusteleva vertaistuellinen ryhmä riippuvuuksista

7.9.23 torstai: Riippuvuuksista toipuminen prosessina ja toipumisen vaiheen tunnistaminen
14.9.23 torstai: Retkahdus ja sen ehkäiseminen
21.9.23 torstai: Häpeästä vapauteen
25.9.23 maanantai: Syyllisyydestä vapauteen
5.10.23 torstai: Viha ja katkeruus
12.10.23 torstai: Suojaava ja lamaannuttava pelko
19.10.23 torstai: Anteeksiantamisen vapauttava voima
26.10.23 torstai: Kohti parempaa itsetuntoa
2.11.23 torstai: Tulevaisuuteni

Ryhmän vetäjänä toimii Timo Kulta yhdessä vapaaehtoisen vertaisen kanssa.

Ryhmä kokoontuu torstaisin ajalla klo 12.00. Kesto noin 1 -1.5 h.
Huom. Viikolla 39 ryhmä kokoontuu poikkeuksellisesti jo maanantaina 25.9. (torstaina 28.9. ei ole ryhmää).

Osallistuminen on maksutonta ja luottamuksellista, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Innostava -hankkeen tiloissa, Nummelan Torikeskuksen 2. kerroksessa (ovi 201), osoitteessa Pisteenkaari 4, 03100 Nummela.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Vapaaehtoistyönkoulutus 9.11.-23.11.23

Perjantai:

Ajanvarauksella ma-pe

Yksilöohjaus: Voimavarojen tukemista, vahvuuksien sekä omien polkujen ja palveluiden etsimistä henkilöille, jotka ovat INNOSTAVA hankkeen asiakkaina. Lisäksi apua ja tukea palveluihin hakeutumisessa, hakemusten täytössä tai muissa arkielämän asioissa. Yksilöohjaukset 1-5 kertaa, ovat ilmaisia ja toteutetaan ajanvarauksella.

Ajan voi varata puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla:
Tiina Varis p. 050 549 1935 s.posti: tiina.varis@viadia.fi
Timo Kulta p. 050 549 0972 s. posti: timo.kulta@viadia.fi

Materiaalit voit ladata täältä